Natuurlijk rituelen atelier

NatuurVrouw and for the Goodness of All

Dinsdag 8 september 2020

De wereld en de mensen, de dieren , alle levende wezens zijn in transitie sinds het CoronaGebeuren.

In NatuurVrouw wil ik deze week delen wat het gevolg kan zijn van de GroepsMening, zowel persoonlijk als globalwijd.

Angst zaaien, voeden, bemesten en bewateren, oogsten en weer opnieuw zaaien is de basis om een GroepsMening te initiëren. Onrust en angst rondstrooien en beschuldigingen uiten is een item wat alle vele eeuwen werkt.

In de aanvang voor de Tweede Wereldoorlog was er een weloverwogen plan en een strategie om te wijzen naar Joden, Zigeuners, gehandicapte kinderen en volwassenen, homoseksuele mensen en nog vele anderen die niet in het plaatje of de GroepsMening van het zuivere Arische ras pasten.

Wat hebben wij als mensheid en persoonlijk geleerd van alle haat, indoctrinatie, onderdrukking, verwaarlozing, vernietiging, separatie, ontbindingen, kwetsing, onvrijheid en onverdraagzaamheid in deze 75 jaren van VRIJHEID?

Er zijn twee basisvoorwaarden die belangrijk zijn in de GroepsMening:

*als persoon volg jij alleen de mening of het beleid die door 1,2, of meerdere mensen “ingelegd” is om de GroepsMening te gaan zaaien.

*als persoon mag jij geen eigen onderzoekende en uitende mening meer hebben of profileren.

Als jij niet in de BOOT past, mag je stil zijn en in het hoekje van de boot gaan zitten, of je wordt over BOORD gezet.

In het CoronaGebeuren, is wereldwijd en ook  in Nederland de eis en vraag met indoctrinatie neergelegd om het Braafste Jongetje van de Klas te zijn en te blijven.

In een stressvolle situatie door menig mens als ook zeer  angstig ervaren, werden we herhaaldelijk blootgesteld aan intimiderende onrust en angst-campagnes. We zouden mogen geloven, want dat zou veilig zijn dat we een VIJAND buiten ons zelf hebben en dat we niet meer vermogend zijn om in onszelf een common sense te ontwikkelen en onze intuïtie een waardevolle plek te gunnen in al dit gebeuren.

Het COPING-MECHANISME als overlevingsstrategie gebaseerd op angst aanwakkeren, vingerwijzingen en afhankelijkheid geven de situatie van TOEN en NU een trauma-gevoel bij vele volwassen mensen, en ook bij jonge kinderen, jongeren en de oudere mensen.

Respect, begrip en eerbied mag er zijn voor al die mensen die zijn heengegaan, door het CoronaVirus of met het CoronaVirus. Inleving en invoelendheid is van groot belang voor wie angstig, verward en niet meer geaard is. Hierover heb ik enige maanden terug ook een blog geschreven.

Echter, velen worden WAKKER, observeren de ambivalentie van de WHO, RIVM, Overheid en lokale overheden. Velen zijn getroffen omdat de handhaving van de gekozen koers met de grote ZEETANKER niet bijgesteld wenst te worden. Als iets moeilijk wendbaar is, is het wel die grote zware ZEETANKER op de volle zee. De geschiedenis en historie laten ons dat keer op keer zien.

Niet-democratische maatregelen, dictaturen, culturenmoord en indoctrinaties vinden in de Herfst van 2020 wereldwijd nog steeds plaats. Ook in Nederland!

Alhoewel velen met medische en paramedische, alternatieve en complementaire expertises en skills aan de deur kloppen, aan de voordeur bellen, aan de boom schudden en for the GoodNess of All hun tijd en liefde schenken, worden zij niet voldoende of in het geheel niet gehoord.

Ze mogen stil zijn, want  veel media is gecensureerd, stil in het hoekje van de BOOT is de boodschap, of anders over BOORD door een aktie van  negeren. Het verwijderen uit de social media, leugens en onrust verspreiden over mensen met een  onderbouwde en gefundeerde mening, ervaring en visie is iets wat dagelijks gaande is.

Wat is dat nu for the Goodness of All? Laten we geen vergissing maken en denken dat dit het allerbeste is voor IEDEREEN. For the Goodness of All, is de hoedanigheid waarin elk MENS tot haar of zijn recht kan en mag komen. Daarin in past dus niet de GroepsMening want die wordt bepaald door 1 mens, 1 minister, 1 goeroe,  1 regeringsleider, 1 dictator, 2,3  mensen of een team van mensen of een overheid. Beslissingen daarin worden voor jou als uniek persoon GENOMEN.

For the Goodness of All, heeft het vermogen om vanuit wijsheid het Verleden, het Heden en de Toekomst met elkaar te verbinden. Te durven en willen zien wat er werkelijk gaande is, door de keuze van OVERVIEW te maken. Te luisteren naar, te onderzoeken, te overwegen , af te stemmen, HOOR en WEDERHOOR een kans te geven. For the Goodness of All geeft verbinding en geen separatie, geeft respect voor ieders unieke mening of gevoel of je nu niet of wel angstig, afhankelijk of geïndoctrineerd bent. For the Goodness of All schenkt vooral VRIJHEID om elk mens haar of zijn Levens-Zielspad te laten bewandelen.

Waarom zou het zo zijn dat die volwassen mensen die kiezen voor een vaccinatie mogen zeggen tegen de volwassen mensen die geen vaccinatie willen: Jij doet niet wat de groep heeft bedacht, dus krijg jij straf, sancties, beperkingen zodat je wel gaat doen wat wij als groep vinden dat je hebt te doen.

En waarom zou het zo zijn dat die volwassen mensen die kiezen voor geen vaccinatie mogen zeggen tegen die volwassen mensen die een vaccinatie willen: Jij doet niet wat ik wil dus………….

Ouders met kinderen en jongeren en vaccinaties is nog een heel ander verhaal. Veel volwassen mensen weten niet welke weloverwogen keuze ze zullen maken omdat ze zich eenzijdig of geheel niet laten informeren of zelf niet op onderzoek uitgaan. Laat dan in het midden, of een jongere al volledig kan overzien wat de gevolgen van wel of niet van een vaccinatiekeuze zijn, zonder gedegen overviewinfo.

For the goodness of All gaat over het samenkomen van verschillende ervaringen, gevoelens, keuzes en meningen die je mag vormen. Zij bewaakt de eigenheid en uniekheid van elk mens.

In deze Tijd van de overdone van Corona is het naar mijn idee belangrijk om:

*Geduldig te blijven.

*Liefdevol en respectvol te zijn.

*Dicht bij jezelf te blijven en jouw eigen mening waarde toe te kennen.

*Bekijk de feiten vanuit verschillende hoeken, kies voor overview in plaats voor vijand en battle.

*Geef spiegeling, reik info aan vanuit compassie.

*Probeer niet te overtuigen, want die andere mens wil of kan nog niet wakker worden.

*Blijf zelf wakker, wees selectief in wat je wilt lezen en tot je wilt nemen.

*Lees of onderzoek verschillende info-stromen of bronnen ook vanuit de separatie en angst bewerkende visies.

*Laat jouw Leven niet bepalen, blijf in je eigen AUTORITEIT en regie.

*Laat het AUTORITAIRE gedrag of bepalingen bij die andere mens.

*Geef je eigen grens duidelijk en liefdevol aan.

*Kies voor non-violent communication.

*De stress/angst van die andere mens hoeft niet jouw stress te worden of te zijn/blijven.

* Zorg met eerbied voor jezelf door een keuze voor gezonde voeding, voldoende rust en nachtrust, beweging, sport, ontmoeting met je medemens , de Natuur, dieren, stiltemomenten, genietmomenten,  investeer in jezelf door een keuze voor  duurzame geneeswijzen die niet-toxisch of onderdrukkend zijn.

*Genereer blijheid, lachen, humor, verbinding en ontmoeten want zo kun je aanraken in de diepste zin van het woord.

*Schenk anderen Liefde door gezonde eigen Liefde.

*Ga dagelijks meerdere malen de Zon, frisse lucht in. Ervaar de elementen, aarde, lucht, vuur en water. Ze geven ons een arsenaal aan energie.

*Ontdek je eigen KrachtBoom, ga er lekker een poosje bijzitten, zonder mobieltje!

*Voor alles, laat je Licht niet doven, door wie of wat dan ook! Be a LightHouse, safe and bright!

 

Lieve groet,

Lia.

 

NatuurVrouw and for the Goodness of All
Schuiven naar boven