Natuurlijk rituelen atelier

NatuurVrouw en……… de Rode Streep!

Donderdag 8 april 2021

Soms zie ik als NatuurVrouw issues waarover ik voel en nadenk en tot de conclusie kom: een Rode Streep trekken is nu nodig. Ja het is zelfs wijsheid om dat te doen, voor Moeder Aarde, voor onze kinderen en kleinkinderen, voor de dieren, voor mijn dierbaren en tenslotte voor mijn mooie Zelf.

Waar trek jij de Rode Streep, als je de volgende vragen eens leest en op je in laat werken??!!

*Het virus wat bepaalde symptomen veroorzaakt en benoemd wordt als COVID-19 is nog nooit door iemand geïsoleerd. Hoe vreemd vindt jij dit??!!

*Kary Mullis, de ontwikkelaar van de RT-PCR-test, welke zeer duidelijk is geweest dat deze test niet gebruikt kan worden en dus ongeschikt is om infectiesziektes te diagnosticeren, heeft hier de nodige uitleg over gegeven. Waarom wordt deze expertise in de wind geslagen??!!

*Op 21 januari 2020 wordt deze test opgeleverd en na een dag zonder enige vorm van peer-view goedgekeurd. Hoe is dit mogelijk??!!

*Wat zijn de beweegredenen om de alternatieve therapieën, het inzetten van vitamine C, D, zink en andere vormen van medicatie stelselmatig te negeren en belachelijk te maken, ondanks geweldige resultaten die onderbouwd zijn??!!

*Waarom willen mensen andere mensen hun grondrechten en vrije meningsuiting af nemen, als er niets te verbergen valt??!!

*Waarom laten wij als mensheid ons opsluiten, terwijl er voldoende studies hebben aangetoond hoe schadelijk het is??!!

Na dit schrijven komt het volgende citaat van George Orwell weer even bij mij aanwaaien:

 “In een tijd van UNIVERSEEL BEDROG is de WAARHEID vertellen een REVOLUTIONAIRE DAAD”

George Orwell, pseudoniem voor Eric Arthur Blair geboren op 25 juni1903 was een Brits schrijver, journalist, essayist en literair criticus. Hij is een van de meest bewonderde Engelstalige auteurs van de 20e eeuw. Het bekendst zijn de twee werken die hij schreef tegen het einde van zijn leven: de moderne allegorie Animal Farm en de dystopische roman 1984. Beide zijn scherpe aanklachten tegen stalinisme en totalitarisme.  George is overleden op 21 januari 1950. Hij had het vermogen toen al, om de Rode Streep te trekken! Waar wil jij jouw Rode Streep trekken??

Ik wens iedereen een mooi Lenteweekend met veel genieten!

Lentegroet,

Lia.

NatuurVrouw en……… de Rode Streep!
Schuiven naar boven