Natuurlijk rituelen atelier

NatuurVrouw, Empower je Mooie Zelf

Donderdag 11 april 2019

In september 2018 is de Vrouwen-LeerWeg-Jaarcyclus gestart en ondertussen zijn we in SisterHood steeds meer aan het groeien en ontwikkelen. In juni 2019 zullen we deze Vrouwen-LeerWeg-JaarCyclus afronden.

In deze VrouwenLeerWeg-JaarCyclus ontmoeten we de vrouwelijke en mannelijke krachten en kwaliteiten in elkaar en natuurlijk ook steeds in jezelf.  We zijn op weg  met elkaar en al gaande vormt zich een SisterHood-Cirkel. Deze cyclus vraagt om overgave en commitment, want we dragen elkaar vanuit respect en liefde. Genieten en lachen is daar ook een groot onderdeel van. Tijdens deze ochtenden genieten we van het  natuurbeleven, wandelen, creativiteit, muziek, dansen, samen of alleen . Rituelen  geven we vorm, we luisteren en  wisselen uit met elkaar.  We spiegelen liefdevol daar waar nodig en als er een vraag ligt.  Deze cyclus geeft ons tools en aanreikingen om vanuit de verdiepingsopdracht, die beschreven staat in de syllabi, nog meer in verbinding te komen met een natuurlijk ritme in je eigen en unieke leef-werk-belevingswereld. NatuurVrouw wil zo elke vrouw supporten, die zichzelf verder creatief spiritueel wil ontwikkelen.

Op vrijdag 5 april zijn we samen de Natuur in gegaan en hebben we van zon, water, wind en elkaars SisterHood mogen genieten. Jezelf en ook andere vrouwen empoweren is een prachtig gegeven om samen en als unieke vrouw verder te groeien. We wisselen uit, luisteren naar elkaar, dragen en koesteren elkaar daar waar nodig. Deze morgen zijn we vooral aan de slag gegaan met de Volle Lente, de tijd van groei en koestering van alles wat je hebt gezaaid. Dat zaaien en vruchtbaar zijn kan natuurlijk op verschillende manieren. Deze morgen ging het vooral om de eigen unieke ontwikkeling. Wat jij heb jij nodig aan TOOLS, om je dromen, wensen, intenties en plannen te laten groeien en koestering te geven? Straks als het Zomer is geworden mag jij best in stralende bloei staan !

Stralende Vrouw

 

Ik mag stralen in wie ik ben,

 

Ik mag staan voor wie ik wil zijn,

 

Ik mag voelen mijn diepste Wezen,

 

Ik mag schenken in wat ik wil doorgeven,

 

Ik mag ontvangen in Liefde en Dankbaarheid,

 

Ik ben mijn EIGEN-VROUW, ik STRAAL.

 Hartgroet, Lia

 

 

 

 

 

 

 

NatuurVrouw, Empower je Mooie Zelf
Schuiven naar boven