Natuurlijk rituelen atelier

NatuurVrouw: Iedere Vrouw is een Dochter en elke Dochter kan weer een Moeder worden

Dinsdag 23 april 2019,

Er komt een prachtige VrouwenLeerWeg aan, waarin jij als Vrouw, Dochter en Moeder jezelf een geschenk kan geven. Verbinding met al die Ancestors, onze VoorMoeders, hun krachten, hun issues, hun hoop en heling. Jouw eigen krachten als vrouw, als dochter of als moeder kan laten stralen. Jouw eigen wijsheden verbinden met de oeroude wijsheden van onze VoorMoeders.
In elk vrouwenleven neemt de verbondenheid van moeder en dochter een belangrijke plek in. Of het juist niet verbonden-kunnen zijn. Er is eigenlijk geen groter en krachtiger rolmodel dan dat van de MOEDER. Elke dochter zal een weerspiegeling zijn van haar moeder en van alle vrouwen uit haar voorgeslacht. In haar leven en haar wijze van benadering van eigen kinderen, familie, vrienden en mensen die zij ontmoet, zijn deze opvattingen elementen die terugleiden naar die ene BRON, de MOEDER. Ook het zelfbeeld van de vrouw heeft te maken met de alles omvattende moeder en de vrouwen in haar voorgeslacht. Moeder-dochter-relaties zijn de meest intiemste en gecompliceerde, dit heeft te maken met de onvoorwaardelijke liefde, als deze een bedding heeft in het voorgeslacht en de moeder zelf is deze van immense waarde.

*Hoe is het voor jou om dochter te zijn ? Vrijdag 10 mei
*Hoe is het voor jou om moeder te zijn, van een dochter of een zoon ? Vrijdag 17 mei
*Wat is voor jou de mooiste zegen van het moeder-zijn , niet-moeder-zijn? Vrijdag 24 mei
*Wat brengt de moeder-dochter-relatie of dochter-moederrelatie jou ? Vrijdag 31 mei
Uitnodiging aan iedere vrouw, die een dochter is, aan iedere vrouw die geen dochter heeft en aan iedere vrouw die een dochter of meerdere dochters heeft. Deze VrouwenLeerWeg gaat over de bijzondere bonding tussen moeder & dochter en dochter & moeder. In deze VrouwenLeerWeg gaan we gedurende vier ochtenden nog meer ontdekken hoe bijzonder de relatie tussen moeder en dochter is en kan zijn. Door aanreiking in taal, muziek, droomreis, natuurbeleving, creativiteit en vooral samen uitwisselen kunnen we dit vorm geven. In de VrouwenLeerWeg werk ik met de archetypen ( een bron, personificaties en oermodel) van Godinnen uit met name de Griekse en Keltische cultuur en tradities. Tijdens deze VrouwenLeerWeg leren we de krachten en het verhaal van de Griekse Godinnen Demeter en Perséphone en de Keltische Godinnen Aveta en Ceridwen gebruiken in ons dagelijkse leven als dochter en moeder. Elke samenkomst heeft een verwerkingspad voor die morgen en een verdiepingspad voor thuis.
Deze VrouwenLeerWeg geef ik op de vrijdagen, 10-17-24 en 31 mei.
De kosten van deze VrouwenLeerWeg zijn € 250,- per vrouw, inclusief biothee/biolekkers en een syllabus van elke leerweg.
Het bedrag van € 250,- mag voldaan worden voor de aanvang van de VrouwenLeerWeg. Bij verhindering is geen restitutie mogelijk, wel ontvang je dan de syllabus van die leerweg.
Opgave kan via mijn mobiele telefoon : 06-12282854.
Voel je welkom, als DOCHTER, als MOEDER, als VROUW. Samen als DOCHTER en MOEDER, of alleen als MOEDER of alleen als DOCHTER.
Zonnige groet, Lia.

NatuurVrouw: Iedere Vrouw is een Dochter en elke Dochter kan weer een Moeder worden
Schuiven naar boven