Natuurlijk rituelen atelier

NatuurVrouw, reis je eigen REIS

Donderdag 6 juni 2019 

In vroeger tijden ging men in deze periode op reis, te voet of te paard. Het was de tijd van reizen om zo familie en vrienden weer te bezoeken en de banden te onderhouden en hechter te laten worden. De tijd van de volle Zomer, hopend op goed weer als men ging reizen. Het was ook de tijd van genieten en vele sociale contacten leggen en onderhouden door “gatherings” of op de vele kleurige jaarmarkten. Reizen te voet of te paard is een andere wereld, qua snelheid, beleven en energie dan de volle en snelle wereld waarin wij ons verplaatsen.

Reizen met jezelf en elkaar kun je op veel manieren. Letterlijk gaan reizen of in gedachten, of “reizend” als je een prachtige documentaire ziet over een bepaald werelddeel of natuurgebied.

“Reizend” als je een boek leest over Schotland of Canada.

Hoe en op welke manier jezelf op reis gaat, de voorbereidingen, wel of geen stress, de verwachtingen en verlangens kunnen een afspiegeling zijn van hoe jij zelf ‘reist’ in jouw eigen Leven.

Hoe REIS jij jouw eigen LEVEN is dan een interessante vraag als je te voet, te paard, op de fiets, in de auto, de bus, de trein of het vliegtuig GAAT!

Reizen mag VERBINDEN zijn, met je mooie Zelf, de prachtige Natuur, schitterende Dieren of andere unieke Mensen die je op je Reis-Pad ontmoet!

 

Zonnige groet, Lia.

NatuurVrouw, reis je eigen REIS
Schuiven naar boven