Natuurlijk rituelen atelier

NatuurVrouw en de Kracht van Respect

Vrijdag 5 juni 2020

Beste allen,


Praktiserende en levende als een NatuurVrouw heb ik mogen leren en ervaren hoe belangrijk het is om een aarding en grounding te hebben in deze vaak hectische en turbulente maatschappij en wereld.
Je kan grounding en aarding ook zien als de basis van waaruit de egalitaire, dus de vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten en krachten moeiteloos in jou als mens, vrouw of man samenwerken.
Hart en hoofd komen in samenwerking, waarin onze handen een bijzondere rol spelen.
In deze bijzondere tijd met het CoronaGebeuren is het belangrijk om juist dan jouw egalitaire kwaliteiten te verbinden. Respect zou hierin die basis, die grounding als een start kunnen betekenen.
Respect kan verschillende betekenissen hebben. Eerbied en omzien naar en vandaar rekening houden met….. zijn wel prachtige invalshoeken.
Respect voor die ander die een andere mening heeft, het anders kan ervaren en het dus ook anders voelt dan jij. In deze tijd lijkt en blijkt dit een uitdaging op zich te zijn.
Verschillen laten de uniekheid van elk mens aan het licht komen.
Respect wil ook zeggen dat je dit zelf kan oefenen en praktiseren. Respect is jezelf waarderen in de visie die jij mag hebben. Respect is ook die andere mens, die haar of zijn rede heeft om tot de voor haar of zijn meest passende keuze te komen, te laten zijn.
Respect kan beginnen door met je beide voeten op de Aarde te staan en je hart te openen.
Warme groet,
Lia

NatuurVrouw en de Kracht van Respect
Schuiven naar boven