Natuurlijk rituelen atelier

NatuurVrouw, Zing jouw eigen Unieke Lied

Dinsdag 18 augustus 2020

Alle mensen en dieren hebben oerkrachten en oerbehoeften. Zij vormen de basis voor VRIJHEID, KOESTERING, OMHULLING, VEILIGHEID en UNIEK mogen ZIJN.

Je eigen OER-BASIS  daar mag jij, voor en blijvend in gaan staan. Dat begint met welk Lied jij jezelf toezingt. Hoe jij je eigen Verhaal vertelt, geeft aan hoe jij leeft. Moeder Aarde laat ons zien dat de Tijd van Oogsten er nu echt is. Hoe ga jij oogsten, wat en op welke wijze? Hoe ziet jouw innerlijke en/of uiterlijke SCHUUR er uit voor de komende Herfst en Winter? Volop is er oogst van vruchten, appels, peren, pruimen en straks ook de druiven.  De oogst is ook het symbool van wat je hebt uitgewerkt , wat je wilde doorleven en wellicht transformeren. Het Licht en jouw eigen Licht hebben er overheen en in mogen schijnen.

De Zon is nog krachtig, echter er is ook een beweging van het Donker wat gaat komen. In de avond is het al vroeger schemerig en treed het donker al sneller in. Vanuit het Licht en het Donker, de mannelijke en vrouwelijke energie en kwaliteiten is beleven en doorleven een toepassen van balans en evenwicht.

Wat is jouw Lied, jouw Verhaal in deze Tijd?

Wat en met welk beeld en visie wil jij leven? Waar komt dat beeld en die visie dan vandaan? Put en vergaar jij uit eigen WijsHeden, Levenservaringen en Kennis? Genereer jij informatie en kennis op een eenzijdige of overall en verdiepende basis?

A glass half full or half empty, a very empty glass or a glass filled with abundance makes an essential difference in how you want to live your Life!

De CoronaTijd die achter en voor ons ligt is en wordt gekenmerkt door een bepaalde kijk op de inhoud van het GLAS.

Op donderdag 20 augustus 2020 gaat de Spoedwet in de Tweede Kamer behandeld en eventueel aangenomen worden. Ik nodig jou uit om in de onderstaande vragen te lezen en voor jezelf in perspectief te zetten.

 

 

Hoe liefdevol en wijs is het om onze ouderen op te sluiten en alleen te laten sterven?

Hoe liefdevol en wijs is het om onze kinderen nu groot te brengen met een leven van 1,5 meter, zonder sociale koestering en omhulling?

Hoe liefdevol en wijs is het om andere mensen met expertise, gefundeerde visie en oprechte zorg te dwingen om te zwijgen?

Hoe liefdevol en wijs is het dat de mening van de Overheid en andere organisaties en instanties, een poging wagen de mening zou dienen te worden van vrije mensen?

Hoe liefdevol en wijs is het om mensen te laten separeren in plaats van te verbinden?

Hoe liefdevol en wijs is het om  nabestaanden een gezond rouwproces te ontzeggen omdat zij geen afscheid hebben mogen nemen?

Hoe liefdevol en wijs is het om zelf klein te blijven en daarna een poging wagen om ,ook de andere mens KLEIN te houden?

Hoe liefdevol en wijs is het om eenzijdige en gecensureerde informatie te verstrekken?

Hoe liefdevol en wijs is het naar jezelf om alleen eenzijdige en gecensureerde informatie tot je te nemen?

Hoe liefdevol en wijs is het om de GrondWet  voor menselijke vrijheid, bestaansrecht, respect, zelfbeslissing in Artikel 9-10-11 te wijzigen?

Hoe liefdevol en wijs is het om op ongefundeerde gronden, maatregelen te nemen deze door te voeren en vast te leggen die, de gehele samenleving op psychisch, fysiek, sociaal en economisch vlak totaal ONTWRICHTEN?

 

Hoe liefdevol en wijs wil jij kijken naar de inhoud van jouw GLAS?

Warme groet,

Lia

 

 

 

NatuurVrouw, Zing jouw eigen Unieke Lied
Schuiven naar boven