Natuurlijk rituelen atelier

Cirkels voor Kinderen en Jongeren

Deze Cirkels zijn voor de jongsten, het kind in eigen persoonlijke ontwikkeling, de pubers, dus voor elk jong Mens met haar en zijn eigen unieke beleven.
Ik bied cirkels aan op regelmatige basis waar je je voor kunt aanmelden, en cirkels die ik in in overleg voor groepen organiseer.

Voor deze cirkels kun je je aanmelden

* De Natuurlijke menstruatie.

Een Cirkel voor ( jonge )Vrouwen die de verbinding willen maken met een unieke eigen menstruatie. Hoe geef je dit vorm, hoe beleef je dit in je dagelijkse leven en soms drukke agenda. Een ontdekkingsreis van natuurlijk menstrueren met het ritme van de Maan.

Dit is een serie van 5 cirkel-samenkomsten. Elke cirkelontmoeting heeft de duur van 2,5 uur.

Voor deze cirkel zijn nog geen data bekend.


Cirkels op aanvraag.

Deze cirkels organiseer ik in overleg met de volwassen begeleiders, ouders, verzorgers, leerkracht of mentor en natuurlijk met de jongere(n) zelf.
Dit kan bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeest, een meiden en/of jongensdag zijn, of wanneer er behoefte is vanuit kinderen of jongeren om samen te komen.
Heb je interesse in één of meerdere cirkels, neem dan telefonisch contact met mij op: 06-12282854

*De Cirkel voor Kinderen.

Deze Cirkel voor kinderen gaat over bewegen, spelen, genieten, totaal je pure Zelf mogen zijn, in de vrije Natuur.

*De Cirkel voor jonge Meiden vanaf 16 jaar.

Een Cirkel over de in en outs als je 16 jaar bent of ouder. Meiden Issues, GirlsTalk met een positief doel en momenten van ontspannen.

*De Cirkel voor jonge Kerels vanaf 16 jaar.

Een Cirkel over de in en outs als je 16 jaar bent of ouder. JongensIssues, BoysTalk met een positief doel en momenten van ontspannen.

*De Cirkel van Inwijding.

Een Cirkel met persoonlijke Inwijdingen. Het zegenen, bevestigen of het initiëren van een belangrijk gebeuren in jouw Leven. Een bijzonder Moment wat jij in het Licht wilt zetten. Creatie en en initiatief sieren deze Cirkel.

Schuiven naar boven