Natuurlijk rituelen atelier

Agenda

Beltaine, straal met je Vrouwelijke en Mannelijke Talenten.

Dit is een Viering om te genieten van jouw eigen kwaliteiten, die samenkomen in vrouwelijke en mannelijke krachten.
Een Cirkel voor Vrouwen en Mannen die zichzelf door de archetypen van de Godinnen en de Goden nog meer willen leren kennen.
In deze Viering werk ik met Godinnen-en- Godenarchetypen vanuit de   de Keltische  mytholgie c.q. erfgoed. In de Beltaine-Viering gaan we de Keltische Godin Branwen, Witte Raaf, Godin van de schoonheid en Liefde leren kennen. Ook gaan we werken met het archtypebeeld van Angus Mac Og, Sterke Jonge Zoon, God van de Liefde.

Archetypische beelden zijn verbeeldingen van wat we zien aan verschijnselen in alle mensen.
De verbeeldingen of voorstellingen kunnen uit het persoonlijk onderbewust-zijn of het collectief onderbewust-zijn komen.

Verder gaan we genieten voor wie wil van een “ZomerReis” met muziek en visualisatie, een Branwen en Angus Mac Og verhaal, een BeltaineRitueel en er is alle tijd om samen uit te wisselen met daarbij een heerlijke biothee en biolekkers.

Als je aan deze viering wilt deelnemen krijg je ruim van te voren per mail een syllabus over Branwen en Angus Mac Og. Ik schrijf deze syllabus zelf.

Verdere Info    

*Datum :  je kunt je aanmelden voor donderdag 19 of woensdag 25 mei 2022 van 13.00u tot 15.00u/15.30u. Inschrijven is mogelijk tot woensdag 18 mei c.q. dinsdag 24 mei.

*Op de natuurplek is alleen een outdoor-toilet, dus in de natuur! Biologische toiletartikelen zijn aanwezig.

*Op de plek waar we verblijven is zitgelegenheid, echter een eigen (kampeer/vouw) stoeltje c.q. dekentje of buitenkleedje meenemen is altijd handig.

* Het gehele bedrag voor deze viering is € 110,- inclusief de syllabus, biothee/biolekkers en een BeltaineGeschenkje.  Dit bedrag dient voor aanvang van de Viering voldaan te worden. Er zijn geen restitutiemogelijkheden. Is de situatie dat je door ziek-zijn niet kunt komen dan stemmen we samen verder af.
* De info betreffende de exacte locatie van de natuurplek waar we samenkomen,
praktische info en de syllabus zal ik je doen toekomen na jouw aanmelding en betaling.

*Voor vragen/aanmelden bel of mail mij gerust:
Mobiel Lia: 06-12282854  
info@natuurlijkrituelenatelier.nl                               

Schuiven naar boven