Natuurlijk rituelen atelier

Agenda

PureOogst-Cirkel : vier jouw overvloed en blessings.

Verdere Info    

*Datum :  zondag 28 augustus 2022 van 12.00u tot 14.30u Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 26 augustus.

*In deze Cirkel vieren we samen de overvloed, de mogelijkheden en de oogst van de afgelopen tijd. De Zon zal deze uren ons Vuur zijn en het Water de metafoor voor je eigen Stroom. Er is een persoonlijke HarvestColouring en een NaZomerRitual. Samen genieten we van een eerlijke, heerlijke biomaaltijd. Dus volg je Hart, leef je Ziel en vier jouw eigen prachtige Oogst. Je bent zo welkom.

*Op de natuurplek is alleen een outdoor-toilet, dus in de natuur! Biologische toiletartikelen zijn aanwezig.

*Op de plek waar we verblijven is zitgelegenheid, echter een eigen (kampeer/vouw) stoeltje c.q. dekentje of buitenkleedje meenemen is altijd handig.
* Het gehele bedrag voor deze Cirkel is € 110,- inclusief een uitleg over en de vormgeving van jouw persoonlijke HarvestColouring, het NaZomerRitual, een korte syllabus, thee, sap en een maaltijdsalade met brood. Deze heerlijke middag-picknick is bereid met biologische ingrediënten. Dit bedrag dient voor aanvang van de Cirkel voldaan te worden. Er zijn geen restitutiemogelijkheden. Is de situatie dat je door ziek-zijn niet kunt komen, dan stemmen we samen verder af wanneer jij de Cirkel een volgende keer kunt beleven.

*Betreffende persoonlijk Innerlijk Work, zoals een HarvestColouring en een NaZomerRitual, het is altijd een uitnodiging om hierin te participeren, nooit geen must.

* De info betreffende de exacte locatie van de natuurplek waar we samenkomen, praktische info en de syllabus zal ik je doen toekomen na jouw aanmelding en betaling.

*Voor vragen/aanmelden bel of mail mij gerust:
Mobiel Lia: 06-12282854   info@natuurlijkrituelenatelier.nl            
                   

Schuiven naar boven