Natuurlijk rituelen atelier

NatuurVrouw: Het Sprookje bevat een Boodschap

Dinsdag 16 februari 2021

Ik blijf mij verwonderen over de Spiegel die Moeder Natuur ons schenkt en die we soms niet kunnen of willen zien. Tegelijk geeft het mij veel dankbaarheid om steeds terug te kunnen gaan naar mijn Inner Compass. Een Inner Compass heeft een inhoud van een innerlijk Weten, ZielsKracht, het Collectieve BewustZijn, het BewustZijn van Wijsheid en Realisatie. Tevens de aardse kennis, skills, ervaringen en expertises op welk vakgebied dan ook. Het Inner Compass bevat ook je eigen Intuïtie, het Gevoel in je onderbuik, vooral in de BAARMOEDER, de prachtige plek van CREATIE. Het Inner Compass kan ook een basisdeel hebben van autodidactische vaardigheden.
Een autodidactische mens is iemand die veel kennis door zelfstudie heeft weten te genereren. Er is dan geen gebruik gemaakt van de begeleiding van een educatieve studie of begeleiding.
Het kennisniveau laat dan zien dat er een gedegen kennis is die een niveau heeft van hogere opleiding zoals bij een HBO studie of een universitaire opleiding. In de vroeger tijden waren het vooral de kunstschilders, waar geen bestaande opleiding voor was, die autodidact waren, Leonardo da Vinci is wel de meest bekendste! In de Oudgriekse woorden : autós, of ‘zelf’ en didaktikos, wat ‘leren’ betekent vinden we de bron voor het zelfsturend willen leren!


Creatie is ook een basis in Sprookjes want de creatievorm zet een beweging in gang van bewustwording, van inzicht en van gaan inzien en begrijpen wat de boodschap kan zijn.
Op 5 januari van het net begonnen jaar 2021 was er een uitzending door de NPO over een sprookje zonder de hoofdletter S. Dit sprookje heeft als basis het ontbreken van het Inner Compass, wel een sponsoring door de vaccin-giganten Pfizer, AstraZenica en Moderna.
Er zijn mij, wie weet ook jou, een aantal issues op gevallen. Eenzijdigheid van informatie want het “vaccin” dat de naam gekregen als zijnde een vaccin, is een gen-therapie. Het woord solidariteit, volop gebruikt, heeft dit ook te maken met nog weloverwogen keuze vanuit jezelf mogen maken? Een beroep doen op gevoelens om zo als overheid te kunnen bepalen, wat jij als mens hoort te doen voor een ander, is dat wijsheid?
Heel aards zijn er ook in ons land verschillende juristen/voormalig advocaten met dit sprookje bezig. Zo kan het blijken dat niet elk sprookje een Sprookje is en niet de boodschap bevat die een Sprookje in origine echt tot een Sprookje maakt.
Deze mannen, Frank Stadermann, Jeroen Pols en Sven-Ake Hulleman verdiepen zich, elk op eigen unieke wijze, in de grondrechten, trachten de burgerrechten van jou en van mij te beschermen en procederen om de inperkingen van onze grondrechten in het huidige CoronaBeleid te spiegelen en hierin een transformatie te bewerkstelligen.
Zelf wens ik een ieder toe, als echte autodidactische vrouw, afgezien van verschillende opleidingen en studies, blijf met een open HART lerend onderzoeken en toetsen. Verrijk jezelf door de moed te hebben om tot eigen inzichten te komen, met je eigen unieke Inner Compass en de kennis die je al hebt mogen ontdekken. Zo ben je in verbinding bezig met Hart en Hoofd en vermijd je de eenzijdige informatie die sturend de mensheid wordt opgedrongen. Laat je verrijken door je eigen vaardigheden en waarden.
Warme groet,
Lia.

NatuurVrouw: Het Sprookje bevat een Boodschap
Schuiven naar boven